Ghid de folosit toaleta corporatistă

Toaletele corporatiste sînt destul de dificil de folosit, neavînd aplicată diagrama de proces pe uşi. Cum mulţi colegi sînt puiet de ciobănime, toaletele care folosesc apă reprezintă o necunoscută zilnică. Se ştie™ că frica de necunoscut e greu de depăşit, dar ofer mai jos un mic ghid de utilizare.

Pentru urgenţe lichide, ignoraţi pişoarele şi intraţi într-o cabină. Nu trebuie ţintit undeva anume, gravitaţia va avea grijă ca jetul să nu o ia în sus. Ideal ar fi să puteţi trasa conturul capacului de jur împrejur, astfel încît după ce se usucă să rămînă pictat cu nuanţe variate de galben. Pentru cei care nu se sfiesc, acelaşi lucru se aplică în cazul faianţei din jurul pişoarului.

Pentru urgenţe mai cu moţ, semi-solide, trebuie să vă urcaţi cu picioarele pe capac. Dacă acesta e deja pictat în nuanţe gălbui, e imperios necesar să corectaţi ansamblul adăugînd maro. Nu fiţi egoişti! Cu cît lăsaţi mai multe urme, cu atît mai bine va fi pentru cel care vine în urma dumneavoastră: va şti că respectiva toaletă funcţionează şi vă va fi recunoscător.

În caz că vă plictisiţi în cadrul oricărui proces, distraţi-vă scuipînd la întîmplare. Nu trageţi apa cînd ieşiţi sub nicio formă! E scumpă, iar copiii din Africa vor avea de suferit. Spălatul pe mîini este, de asemenea, neindicat. La ieşire daţi mîna cu prima persoană care vă iese în cale.

Reclame
Etichetat cu: ,
Postat in Ţuicisme

Ai ceva de zis? Bagă mare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s